Pagina curenta: Home Despre

Vacanta TV - Turism in Romania

Vacanta TV

VACANTA TV dă viată imaginilor, sunetelor, miresmelor și gusturilor, celebrând experiențele asociate călătoriilor: libertate, entuziasm, relaxare, spontaneitate, inedit.
Pe scurt, bucuria vieții dincolo de rutina zilnică  VACANTA TV propune o abordare diferită, simplă și eficientă care să înlocuiască “alergătura” pe internet și la agentiile de turism pentru găsirea unei destinații de vacanță.


VACANTA TV se adresează tuturor categoriilor de turiști: de la cei cu venituri mici și medii până la cei din categoria Premium.
Pe lângă obiective turistice binecunoscute precum Delta Dunării, Transilvania, mânăstirile și bisericile din Nordul Moldovei, Maramureșul istoric, Vulcanii noroioși, peșteri și saline, stațiuni montane, lacuri și cascade, Marea Neagră, Dunărea, muzee, vor fi puse în valoare și locuri mai puțin cunoscute: Satul de piatră de la Corbi, Puntea lupilor, etc.

În afara emisiunilor ce au drept subiect destinații de vacanță, în grila VACANTA TV vor fi incluse programe care dezvăluie obiceiuri și tradiții românești, particularități culinare și vestimentare, emisiuni de sezon, etc.