Pagina curenta: Home Stiri Top 5 bilete de avion catre destinatii de schi

Vacanta TV - Turism in Romania

Vacanta TV

Top 5 bilete de avion catre destinatii de schi

schiCu rute deja consacrate sau noutati, companiile aeriene de pe piata locala ofera turistilor romani ocazia de a calatori catre destinatiile europene cele mai ofertante pentru impatimitii de schi. Wall-Street va prezinta top 5 tarife practicate de operatorii aerieni catre destinatiile europene de schi.

Torino – 223 euro cu Blue Air

Gazda Jocurilor Olimpice de Iarna din 2006, orasul Torino, si in special imprejurimile acestuia (regiunea Piemont) reprezinta una dintre cele mai cunoscute destinatii pentru iubitorii sporturilor de iarna.
Orasul este inconjurat la vest si la nord de Alpi, printre cele mai cunoscute resorturi de schi din aceasta regiune fiind Sestriere, Cesana San Sicario, San Sicario Fraiteve, Sauze d’Oulx sau Bardonecchia....

Cele doua companii prezente pe piata locala care ofera zboruri directe catre orasul din nordul Italiei sunt Blue Air (cu plecare din Bucuresti) si Carpatair (cu plecare din Timisoara).

Cea mai accesibila oferta este cea a operatorului low cost Blue Air. Astel, un zbor tur-retur Bucuresti – Torino, cu plecare in data de 26 decembrie 2009 si retur pe 2 ianuarie 2010, ajunge la 223 euro cu toate taxele incluse.

Un zbor tur-retur Timisoara – Torino cu operatorul de linie Carpatair, cu aceleasi coordonate temporale, ajunge la 302 euro cu toate taxele incluse.

Sursa  www.wall-street.ro