Pagina curenta: Home Stiri Hotelierii constanteni au pregatit primele oferte pentru Craciun si Revelion

Vacanta TV - Turism in Romania

Vacanta TV

Hotelierii constanteni au pregatit primele oferte pentru Craciun si Revelion

Targul de turism ”Bursa Litoral – Delta Dunarii 2010”, care a fost inaugurat oficial, in statiunea Mamaia, a adus primele oferte pentru Craciun si Revelion ale hotelierilor de pe litoral, o unitate de cazare avand pachetele pentru Craciun de 200 de lei, iar pentru Revelion de 300 de lei.

Primul hotel care a expus oferta a fost premiat pentru gestul sau de catre Asociatia de Promovare Litoral – Delta Dunarii. Unitatea de cazare de patru stele, din statiunea Mamaia, ofera un pachet pentru Craciun la pretul de 200 de lei de persoana si unul pentru Revelion la 300 de lei. Cu acesti bani se cumpara un loc la meniul festiv din aceste zile speciale. Pentru Revelion sunt oferite specialitati care contin caviar, somon, file de dorada si piept de rata, informeaza NewsIn....

 

Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral, spera ca tot mai multi hotelieri sa prezinte din vreme pachetele pentru Revelion si Craciun, astfel incat numarul turistilor care isi petrec sarbatorile pe litoral sa fie cat mai mare.

In timpul iernii, in statiunea Mamaia sunt cateva hoteluri, in special de patru si cinci stele, care raman deschise.

www.wall-street.ro