Pagina curenta: Home Stiri Preturile la cazare pe litoral ar putea scadea cu pana la 12% in 2010

Vacanta TV - Turism in Romania

Vacanta TV

Preturile la cazare pe litoral ar putea scadea cu pana la 12% in 2010

Reprezentantii Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc sustin ca tarifele la cazare pe litoral pentru sezonul 2010 nu vor creste, fiind posibila chiar o reducere a preturilor intre 5 si 12% la unele hoteluri, potrivit Mediafax.

"Primele informatii pe care le am sustin ca preturile nu vor creste. Trecand printre standuri am vazut ca la unii preturile au scazut cu 5, 8, 10, 12 % pentru 2010 si sper ca si ceilalti care au venit cu intentia sa ramana cu preturile la nivelul acestui an sa inteleaga ca este nevoie de o reducere a tarifelor pentru viitorul sezon. Suntem convinsi ca niciun hotelier nu va incerca majorarea salariilor", a declarat, la deschiderea Bursei de Turism, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Daniel Vasilescu....

 

El a precizat ca valoarea tarifelor pentru sezonul estival 2010 ar putea fi cuprinsa intre 200 si 550 de lei pe zi de persoana, in plin sezon.

"Anul trecut, in plin sezon, am avut pachete turistice de la 250 la 600 de lei de persoana pentru cazare, plus mic dejun. La acestea aplicam reducerea cuprinsa intre 5 si 12% in functie de unitatea hoteliera si vom avea valoarea pachetului pentru anul viitor", a precizat Vasilescu.

La Bursa de Turism de la Mangalia participa reprezentanti din peste 80 de structuri de cazare din sudul litoralului.

www.dailybusiness.ro