Pagina curenta: Home Stiri Criza economică a trimis românii la mare cu programul "Litoralul pentru toţi"

Vacanta TV - Turism in Romania

Vacanta TV

Criza economică a trimis românii la mare cu programul "Litoralul pentru toţi"

Ediţia de anul acesta a programului "Litoralul pentru toţi", desfăşurată în perioada 1 septembrie - 18 octombrie, atrage mai mulţi turişti decât ediţiile anterioare, primasăptămână fiind vândută de mai multe zile, susţine preşedintele Asociaţiei Litoral –Delta Dunării, Corina Martin.

"Probabil că un an de criză ca acesta a făcutmai mulţi turişti să se gândească la «Litoralul pentru toţi» şi mai puţin la o vacanţă în timpul sezonului. Cei care nu şi-au permis să vină în timpul sezonului la mare, în mod cert au aşteptat acest program. Vânzările merg mai bine decât la orice ediţie a acestui program, avem deja vândută prima săptămână", a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, Corina Martin, citată de corespondentul MEDIAFAX....

Ea a mai spus că programul "Litoralul pentru toţi", care se desfăşoară între 1 septembrie şi 18 octombrie, oferă turiştilor un voucher de atracţii prin care fiecare persoană are acces gratuit la unul din obiectivele de interes turistic din Dobrogea.

"Orice turist care, începând de astăzi (marţi-n.r.), se prezintă la o agenţie de turism din ţară şi va cumpăra un program «Litoralul pentru toţi», îşi va alege hotelul, iar agenţia de turism îi oferă şi voucherul de atracţii. Turistul este pus să aleagă între atracţiile pe care le preferă. Are de ales între Acvariu, Planetariu, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Muzeul de Istorie şi Arheologie Constanţa, Muzeul Adamclisi, Cetatea Histria, Muzeul de Artă", a precizat Corina Martin.

Până în acest moment sunt disponibile peste 7.500 de locuri de cazare în ediţia de toamnă a programului "Litoralul pentru toţi", lista fiind în continuare deschisă hotelurilor care vor dori să adere la acest program. Tarifele pentru şase nopţi de cazare sunt cuprinse între 159 de lei de persoană şi 495 de lei, în funcţie de categoria unităţii hoteliere.

www.mediafax.ro